Психология на човека


ICP
Мултинационален институт по психология на човека
Изследователски център на подсъзнанието - България

ICP е мултинационален институт за подготовка по психологическо лидерство, внедряване на правилни принципи в обществото и концентрация на мисълта. В проекта са включени важни психологически акценти, най-новите твърдения, тестове и ресурси. Възможност за обмен на психологически материали и научно-научно-изследователска дейност.

In English
ICP-Bg е с ултра нова технология и навигационни способности за управление и манипулация. Дизайна и логото бяха сменени от експертите по-рано тази сутрин. След взривяващо засиленият интерес от страна както на млади така и на по-възрастни потребители, тази Интернет страница се превръща с всеки изминал ден в най-предпочитаният вариант за обмен и достъп до информативни психологически и психопатологични и психиатрични теми. Най-новото, което човек би могъл да прочете излиза почти всеки ден на този адрес. Новият външен вид на ICP-Bg предразполага към по-лесна работа и намиране на нужното и любопитно в тази наука.

 


 

ICP-Bg е проект за успешна подготовка по психологическо лидерство. "Психология на човека ICP-Bg" прилага и осъществява действия, които са необходими за постигането на това, което искаме да се случи. Контрола на мисълта и успеха ни е гарантиран, фактите го потвърждават. Нашите идеи са насочени подсъзнатиелно и са родени в мозъците на прогресивни личности. Изследователите ни внедряват и операционализират ултра нови и нестандартни методи за усъвършенстването на състоянията - анатомично и психическо. ICP-BG използва иновативна и класическа психотерапия, мощни ресурси в областта психология и психиатрия.
Клуба се посещава от обикновени хора без образование до доктори, доценти и магистри по психология и психиатрия, които дискутират с всеки един от потребителите. Клуба на ICP-Bg разполага с безброй мнения и теми, които са интересни не само на психолози или хора с проблеми...

WWW.ICP-BG.COM Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ. ПСИХОЛОГИЯ НА ЧОВЕКА е интересна на студенти, които се обучават в Софийски университет "Св. Климент Охридски", Нов български университет, Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий", също така на всички завършили или бъдещи специалисти. "ПСИХОЛОГИЯ НА ЧОВЕКА" е спечелил ОГРОМНА аудитория Интернет потребители. В момента този сайт е най-посещаваният Интернет обект за психология - неслучайно. Ние работим заедно - добронамерени, честни и прями спрямо теб и всички останали посетители на тази страница.