|
|
По колко часа спите
Първото непрочетено мнение • 19 мнения • Страница 1 от 1
По колко часа спитеПо колко часа спите на денонощие?Анкета ще правя.Нека някой да я направи защото аз не съм се регистрирал!!!
Re: По колко часа спитеГотово. Гласувах за второто, в редки изключения по принцип се придържам към този режим.
Re: По колко часа спитеМи аз спя по 7-8 часа,различно.Понякога и по-малко,но много зависи ....
Re: По колко часа спитеАз спя около 8-10 часа,чувствам се страхотно след сън.
Най ми е сладък съня от 24:00 до най късно 10:00
Re: По колко часа спитеот 6 до 8 часа ,но рядко се чуствам наспан (,а и винаги когато имам възможност спя на обед
... със избора променяш пътя си , а пътя променя самия теб ...
Re: По колко часа спитеЗа мен сънят от първостепенно значение. Добрият сън означава здраве, самочувствие, работоспособност. Обикновено си лягам между 22ч. и 22,30 ч. и ставам всяка сутрин в 6 ч. Когато по изключение си легна по-късно, дори да спя на другия ден до вечерта, не мога да се възстановя. Има хора, които се наспиват с по-малко часове, но за себе си мисля, че са ми необходими не по-малко от 8 часа сън.
Re: По колко часа спите
От 23.30 до 7.00 Ако не ходя на лекции до 9-10 Cogito Ergo Sum !
Re: По колко часа спитеАз не спя никога. Вземам много мощни медикаменти, заради които не се нуждая нито от сън, нито от храна.
Личи си и без да го казваш ![]()
А Вие (и всъщност можем ли да си пишем на "ти")? ![]()
Re: По колко часа спитеsКакво аз?
Може да ми пишеш на ти, разбира се, моля. Прости ми, но аз лично не смятам да искам разрешение, както забелязваш.
Re: По колко часа спитеПо колко часа спиш беше въпроса на анкетата, както и моя. Ако искаш да гласуваш, трябва да ти махна IP адреса от списъка с BAN. Ако желаеш да са включиш в дискусиите, изпрати ми IP адреса си на
icp.bg.com@gmail.com ![]()
Re: По колко часа спитетова новото дето сте го написали за мелатонин има общо със съня да знаете!
http://www.icp-bg.com/melatonin.php
Re: По колко часа спитеАз спя обикновено от около 24.00 до 09.00, в интерес на истината преди обичах да спя до по-късно, но сега малката ме буди най-късно в 09.30.
عائشة
Re: По колко часа спитеОбръщение към Свилен:
Като виждам колко твои коментари има(и тук, и там), започвам да мисля, че не ти остава време за сън. Но аз те моля:"Пиши!Още пиши!Още! Искам още!Искам!" Пиши, защото, ако изчезне заядливото ти перце, ще заспя и ..ще проспя следващите 100 години.
Аз съм чел и в други формуи исказвания на Свилен и съм крайно очарован от поведението му.Той е доста интелигентен и незнам просто какво прави в тази пародия тука, в който форум пишет не повече от 20 човека.Свилене само си губиш времето в тоя форум.Статиите не струват нищо в сайта и няма нищо общо с психологита!
Re: По колко часа спитеДнеска се излюпи и почна да плюеш глупости и обиди ,сайта може да е всякакъв ,но ти определено си кретен с дебилно отношение ,като не ти харесва не го посещавай ,никой не те е питал какво мислиш за сайта и никой не е искал обидите ти.Ходи си пиши драсканиците другаде. ... със избора променяш пътя си , а пътя променя самия теб ...
Re: По колко часа спитеАз спа от 2 през нощта до 7 и половина - около 5часа и половина май,общо взето толкова.
19 мнения • Страница 1 от 1