помощ

описание, предвиждане, обясние и промени в анормални поведения

помощ

Ново мнениеот novaka » 11 Ное 2009 20:19

Здравейте искам да ми помогнете ако можете.от 1 година вече постоянно имам натрапчиви мисли особено когата сам на работа те са постоянно в главата ми не мога да ги изкарам от мозака си страх ме е много да не се нараня от тези мисли или да не нараня някой друг. те са много лоши мисли смисал такива например да скоча от някаде и да се убия,или да нараня някой но аз не ги искам тези неща. тези мисли идват в главата ми и искат да ме манипулират да изварша нещо нередно което не го искам. Какво трябва да направя помогнете мерси предварително :(
novaka

Re: помощ

Ново мнениеот Товарен кран - 3 » 11 Ное 2009 21:51

Пишеш, че мислиш да се самоубиеш или да направиш нещо много лошо на друг човек. Май само мислиш и много говориш - защо не действаш, страх ли те е? Няма нищо страшно на този свят. Всичко е илюзия ;)
Товарен кран - 3

Ново мнениеот Гост » 11 Ное 2009 21:53

отскоро ли са се появили тези мисли при теб?
Гост

Ново мнениеот Гост » 11 Ное 2009 21:58

probvai da se narani6 i kato nqma da ti haresa i 6te spresh da misli6 gluposti ama spore men si lud hahaha
Гост

Ново мнениеот Гия » 11 Ное 2009 22:02

Пробвай с психотерапия. Сигурен съм, че ще имаш успех. Рядко обаче добрите са достъпни и намират. Опитай да намериш добър специалист:
http://www.icp-bg.com/findpsy.php

Мога да ти препоръчам и лично, ако ми разкажеш повече за себе си. За допълнителна информация - пиши на icp.bg.com@gmail.com подробно
ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ ПСИХОЛОГИЧЕСКА АДМИНИСТРАЦИЯ
Аватар
Гия
Главна дирекция психологическа администрация (ГДПА)

Назад към Патопсихология